Gitte Gravengaard 
Lene Rimestad

Kontakt

Gitte Gravengaard er lektor i kommunikation på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab på Københavns Universitet.
Hun har skrevet ph.d. om, hvordan journalister producerer nyheder og har blandt andet dokumenteret, hvordan nyhedskriterierne ikke står alene, når nyheder vælges til eller fra. En række andre faktorer påvirker også udvælgelsen. Resultaterne er beskrevet i bogen Journalistik i praksis. Valg og fravalg af nyhedsideer.
Gravengaard underviser til dagligt i journalistik, strategisk kommunikation og formidling på Københavns Universitet, hvor hun uddanner kommunikationsrådgivere.
Læs mere på gravengaard.dk. 


Lene Rimestad er selvstændig journalist, underviser, coach og projektleder. Hun er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 1991, er bachelor i statskundskab og kandidat i dansk.
Rimestads ph.d. er et studie af interaktionerne på redaktionsmøder og handler blandt andet om, hvordan ideer præsenteres og modtages på møderne. Rimestad har arbejdet som journalist og redaktionssekretær for blandt andet Berlingske Tidende, Børsens Nyhedsmagasin og Computerworld.
Til daglig arbejder hun for mange forskellige organisationer som journalist, projektleder og underviser. Læs mere på rimestad.dk.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail:
 
Gitte Gravengaard
E-mail: gravengaard@hum.ku.dk
Telefon: 6166 3109
Hjemmeside: www.gravengaard.dk
 
Lene Rimestad
E-mail: lene@rimestad.dk
Telefon: 5313 1243
Hjemmeside: www.rimestad.dk
 
Du kan også bruge formularen nedenfor.