"Journalist i praktik" / Slides til bogen

Slides til bogen

På denne side kan du downloade de PowerPoint-præsentationer, vi har udarbejdet til hvert af bogens kapitler. Det vil forhåbentlig gøre det nemt og enkelt for dig at anvende bogen i undervisningen.
 
Vi har gemt vores slides i et format, hvor du meget let kan kopiere dem og sætte dem ind i dine egne PowerPoint-skabeloner.
 
Alle slides må kopieres og anvendes med kildeangivelse. Du downloader den enkelte PowerPoint-præsentation via listen nedenfor. Klik på kapitlets navn.
 
Under menupunktet underviser har vi derudover en lang række tips til, hvordan man som underviser kan arbejde med at integrere praktikforløb i undervisningen.
 
 
Slides til hver kapitel
 
Slides til kapitel 2. Uddannelse og praktik.
 
Slides til kapitel 3. Medieorganisationen.
 
Slides til kapitel 4. Organisationskultur.
 
 
Slides til kapitel 6. Læring.
 
Slides til kapitel 7. Den gode idé.
 
Slides til kapitel 8. Den gode historie.
 
 
Slides til kapitel 10. Feedback.
 
Slides til kapitel 11. Arbejdsglæde og trivsel.
 
Slides til kapitel 12. Fra praktik til universitetsopgave.
 
"Jeg vil imidlertid anbefale halvstuderede håndværksjournalisttyper som mig selv at give bogen en chance. Den er langt fra utilgængeligt akademisk. Der er indsigter undervejs, som er nyttige også for uddannede og ikke kun dem, der har med praktikanter at gøre.  
Bogen er desuden et godt redskab for redaktionelle ledere, som får mulighed for at få et bedre indblik i deres egen organisation og redaktionens kultur samt en viden om, hvordan medarbejdere i det hele taget lærer og trives bedst muligt."
 
Susanne Sayers på K-forum